05. 07. 2020. Zabrana ulaska u Grčku za državljanine Srbije od 06.07. do 15.07.

Grčka Vlada, u saradnji sa stručnjacima, detaljno posmatra i nastaviće to da čini svakodnevno, epidemiološku situaciju u Evropskoj uniji i u ostalim zemljama sveta.

U tom pogledu, Grčka, u saradnji sa svojim evropskim partnerima, zadržava pravo da menja svoju politiku. Na osnovu analiziranja epidemioloških podataka, odlučena je obustava ulaska srpskih državljana u Grčku, od ponedeljka 06.07.2020. u 6 časova, do 15.07.2020, na svim ulascima u zemlju. Jedini izuzetak su značajni razlozi za tranzit.

Grčka Vlada, u saradnji sa nadležnim organima, neprekidno analizira i procenjuje podatke, kako bi se otvaranje granica za posetioce iz inostranstva odvijalo bez posledica na javno zdravlje.

Zvanično saopštenje pogledajte ovde.


Ulazak u Grčku

Prema novim uredbama države Grčke, svi putnici koji ulaze u Grčku od 01.07.2020. su obavezni da popune sledeći formular na linku ispod:

https://travel.gov.gr/#/

Popunjavanje je obavezno i mora se obaviti 48 h pred ulazak u zemlju.

Potrebno je uneti adresu objekta u kome boravite kao i lične podatke.

Putnici koji putuju avionom potrebno je da unesu broj leta.

Pogledajte detaljnije: https://www.filiptravel.rs/sr/stranica/obavestenje-protokoli


Poštovani putnici,

prema najnovijim informacijama sa Bugarsko-Grčke granice (prelaz Kulata - Promahonas) odobren je ulazak u Grčku turistima iz Srbije.

Počevši od 15.06. oko 22 h odobren je ulazak prvim turistima iz Srbije, i od 16.06. je nastavljen nesmetan ulazak u Grčku i ostalim turistima iz Srbije bez obaveze za karantin.

17.06. se očekuje pismena odluka koje će biti objavljena u grčkom Službenom glasniku, koja će i zvanično odobriti ulazak državljanima Srbije u Grčku.

Svi državljani Srbije koji kreću na odmor u Grčku, za sada moraju putovati preko Bugarske, granični prelaz Gradina-Kalotina sa srpsko-bugarske strane, i granični prelaz Kulata-Promahonas sa bugarsko-grčke strane.

Ukoliko bude nekih izmena, obavestićemo vas o tome. 

Grčka letovanje 2020 • Grčka ostrva • Apartmani, hoteli...

Grčka se nalazi na jugoistoku Evrope. Letovanje u Grčkoj je posebno jer Grčka obuhvata preko 1400 ostrva, a dosta ih imamo i u ponudi za letovanje 2020. Grčka izlazi na Egejsko, Jonsko i Mediteransko more. Pored ostrva, letovanje u Grčkoj je još zanimljivije zbog prelepih zaliva i poluostrva. Ono što je turistima takođe primamljivo je to što Grčka prvenstveno ima mediteransku klimu sa toplim i suvim letima.


telplava.png
Pozovite nas

Krit

Krit

Rodos

Rodos

Skijatos

Skijatos

Halkidiki

Halkidiki

Kefalonija

Kefalonija

Olimpska regija

Olimpska regija

Tasos

Tasos

Santorini

Santorini

Mikonos

Mikonos

Kavala

Kavala

Lefkada

Lefkada

Parga

Parga

Aleksandropolis

Aleksandropolis

Solun

Solun

Peloponez

Peloponez

Pilion

Pilion

Preveza

Preveza

Limnos

Limnos

Evia

Evia

Asprovalta

Asprovalta

Nea Vrasna

Nea Vrasna

Stavros

Stavros

Sivota

Sivota

Skopelos

Skopelos

Perdika

Perdika

Ikaria

Ikaria

Lezbos

Lezbos

Hios

Hios

Siros

Siros

Paros

Paros

Itaka

Itaka

Janjina

Janjina

Alonisos

Alonisos

Plataria

Plataria

Milos

Milos

Naxos

Naxos

Strimonikos

Strimonikos

Atika

Atika

Grčka apartmani!

U našoj ponudi za Grčku letovanje 2020. možete pronaći veoma povoljan apartmanski smeštaj. Izdvajamo apartmane blizu plaža i prodavnica, sa udobnim i kvalitetnim nameštajem. Biramo za Vas najkvalitetniji apartmanski smeštaj i što je još bitnije sa POVOLJNIM CENAMA!

Grčka ostrva avionom • Direktni čarter letovi

Da bi vaš put na letovanje u Grčku bio brz i udoban, pripremili smo čarter letove! Izaberite neko od grčkih ostrva i letujte po SNIŽENIM CENAMA: Krf, Rodos, Skijatos, Krit... A ako želite neko potpuno drugačije letovanje na najpoznatijim ostrvima, ili pak onim manje poznatim, tu su naši programi po vašoj meri za Mikonos, Santorini, Paros, Hios, Limnos, Naksos...

Prevoz do Grčke autobusom

Iskoristite SNIŽENE CENE u odnosu na redovnu ponudu! Autobusi Filip Travel agencije su udobni, klimatizovani, i opremljeni radiom i audio cd-om. Za naše putnike obezbedili smo WI FI na teritoriji Republike Srbije. Ako Vam je potreban prevoz do Kefalonije, Olimpske regije, Tasosa, Strimonikos Zaliva i  Halkidikija, posetite našu stranicu  prevoz do Grčke autobusom.

Vreme je da se odlučite gde ćete letovati ove godine, pogledajte našu celokupnu ponudu za letovanje.

Tasos • BUS

Limenarija • Potos. • Pogledajte našu ponudu aranžmana sa autobuskim prevozom • SNIŽENE CENE u odnosu na redovnu ponudu!

Olimpska regija • BUS

Olympic Beach • Nei Pori. • Pogledajte našu ponudu aranžmana sa autobuskim prevozom • SNIŽENE CENE u odnosu na redovnu ponudu!

Halkidiki • BUS

Halkidiki • Hanioti • Pefkohori • Pogledajte našu ponudu aranžmana sa autobuskim prevozom.

Zaliv Strimonikos • BUS

Posetite Strimonikos zaliv i uživajte u prelepim plažama • Nea Vrasna • Asprovalta