Grčka letovanje 2023 • First minute

Grčka je zemlja koja se nalazi na jugoistoku Evrope i koja je poznata po svojim neverovatnim letovalištima. Njene prelepe plaže, uključujući one na preko 1400 ostrva, koje se protežu duž Egejskog, Jonskog i Mediteranskog mora, čine Grčku destinacijom broj jedan za sve koji žele da provedu nezaboravno leto.

Osim ostrva, Grčka takođe obiluje prelepim zalivima i poluostrvima, što je samo još jedan razlog zašto ljudi žele da posete ovu zemlju tokom letnjeg odmora.

Klima u Grčkoj, koja je tipično mediteranska, sa toplim i suvim letima, dodatno čini ovu zemlju atraktivnom za letnje aranžmane iz naše ponude.

Turisti će se zaljubiti u Grčku zbog njene prelepe prirode i bogate istorije, a oni koji žele da se opuštaju i uživaju u neverovatnim plažama, moći će da pronađu idealno mesto za sebe na jednom od mnogobrojnih ostrva koje imamo u našoj ponudi.

Grčka je zemlja koja ima sve što je potrebno za nezaboravno letovanje i nećete pogrešiti ako odlučite da provedete svoj sledeći letnji odmor u ovoj prelepoj zemlji.

Iz ponude izdvajamo: 


telplava.png
Pozovite nas

Krit

Krit

Rodos

Rodos

Skijatos

Skijatos

Halkidiki

Halkidiki

Kefalonija

Kefalonija

Olimpska regija

Olimpska regija

Tasos

Tasos

Santorini

Santorini

Mikonos

Mikonos

Kavala

Kavala

Lefkada

Lefkada

Aleksandropolis

Aleksandropolis

Solun

Solun

Peloponez

Peloponez

Pilion

Pilion

Limnos

Limnos

Evia

Evia

Skopelos

Skopelos

Ikaria

Ikaria

Lezbos

Lezbos

Hios

Hios

Siros

Siros

Paros

Paros

Itaka

Itaka

Alonisos

Alonisos

Epir

Epir

Milos

Milos

Strimonikos

Strimonikos

Last minute Grčka

Da bi vaš put na letovanje u Grčku bio brz i udoban, pripremili smo čarter letove do grčkih ostva! Izaberite neko od grčkih ostrva i letujte po last minute cenama! U ponudi imamo: Krf, Rodos, Skijatos, Krit, Kefaloniju... A ako želite neko potpuno drugačije letovanje na najpoznatijim ostrvima, ili pak onim manje poznatim, tu su naši programi po vašoj meri za Mikonos, Santorini, Paros, Hios, Limnos, Naksos...

Grčka apartmani!

U našoj ponudi za Grčku letovanje možete pronaći veoma povoljan apartmanski smeštaj. Izdvajamo apartmane blizu plaža i prodavnica, sa udobnim i kvalitetnim nameštajem. Biramo za Vas najkvalitetniji apartmanski smeštaj i što je još bitnije sa POVOLJNIM CENAMA!

Prevoz do Grčke autobusom

Iskoristite SNIŽENE CENE u odnosu na redovnu ponudu! Autobusi Filip Travel agencije su udobni, klimatizovani, i opremljeni radiom i audio cd-om. Za naše putnike obezbedili smo WI FI na teritoriji Republike Srbije. Ako Vam je potreban prevoz do Kefalonije, Olimpske regije, Tasosa, Strimonikos Zaliva i  Halkidikija, posetite našu stranicu  prevoz do Grčke autobusom.

Vreme je da se odlučite gde ćete letovati ove godine, pogledajte našu celokupnu ponudu za letovanje.

Zaliv Strimonikos • BUS

Posetite Strimonikos zaliv uz autobuski prevoz, uživajte u prelepim plažama • Nea Vrasna • Asprovalta

Tasos • autobusom

Limenarija • Potos • Pogledajte našu ponudu aranžmana sa autobuskim prevozom • SNIŽENE CENE u odnosu na redovnu ponudu!

Halkidiki • autobusom

Halkidiki • Hanioti • Pefkohori • Pogledajte našu ponudu aranžmana sa autobuskim prevozom.