Letovanje na Kipru

Kipar, treće po veličini ostrvo na Mediteranu, predstavlja savršen spoj sunčanih plaža, istorijskih lokaliteta i vibrantne kulture. Svojom mediteranskom klimom, Kipar privlači posetioce svojim toplim i sunčanim danima većim delom godine, nudeći idealne uslove za odmor i relaksaciju.

Izbor hotela na Kipru za svačiji ukus

Naša ponuda obuhvata širok spektar smeštaja, od luksuznih hotela sa 5 zvezdica do prijatnih hotela sa 2 zvezdice, smeštenih u popularnim turističkim destinacijama kao što su Aja Napa, Limasol, Larnaka i Protaras. Svaki hotel je pažljivo odabran kako bi pružio komfor, odličnu uslugu i nezaboravno iskustvo.

Kipar • ostrvo bogate istorije i kulture

  • Aja Napa: Poznata po svojim živahnim noćnim životom i prelepim plažama, idealna za ljubitelje zabave i uživaoca letovanja.
  • Limasol: Ovaj grad je kulturno i ekonomsko srce Kipra, sa bogatom istorijom i brojnim festivalima koji oduševljavaju posetioce.
  • Larnaka: Istražite fascinantnu mešavinu modernog i tradicionalnog u ovom primorskom gradu, sa šarmantnom marinom i istorijskim znamenitostima.
  • Protaras: Savršeno mesto za porodice, sa kristalno čistim vodama i plažama koje su idealne za odmor i opuštanje.

Gastronomija i lokalne poslastice na Kipru

Kiparska kuhinja je pravo otkrovenje za gurmane. Ne propustite da probate meze, raznovrsne male porcije lokalnih jela, uživajte u svežoj morskoj hrani i probajte tradicionalne slatkiše kao što su baklava i lokum. Pridružite se lokalnom stanovništvu u degustaciji domaćih vina i uživajte u autentičnom ambijentu kiparskih taverni.