Lara 2020 • Letovanje u Turskoj • Antalijska regija

Plaža Lara-Kundu se nalazi na južnoj obali Turske i jedna je od najpoznatijih plaža na turskoj rivijeri. Plaža Lara Kundu zvanično se zove plaža Kundu. Među turistima je poznato pre svega kao nastavak susedne plaže Lara, odakle je samo odvojen rečnom uvalom.

Zbog toga mnoga imena hotela na plaži sadrže i reč "Lara". Plaža svetlo smeđeg peska, duga skoro šest kilometara, pomešana sa malim šljunkom, proteže se od istočne obale Antalije ka Beleku, uz put koji podseća na Las Vegas Strip, naročito noću: tu su impozantne hotelske zgrade koje su osvetljene i sijaju u mraku.

Lara - Plaža Kundu

Plaža Lara Kundu ima puno da ponudi naročito zahtevnim gostima. Luksuzni hoteli na plaži u kojima skoro sve možete pronaći - od plažnih dodataka do regionalne i internacionalne kuhinje do frizera i drugih pružalaca usluga...
Okolina je takođe atraktivna: duž puta koja se odvija paralelno sa plažom, nalazi se veliki broj kafića i restorana. Tu su i mnoge prodavnice koje prodaju "brendirane proizvode". Izleti na susednu plažu plažu Lara takođe su vrlo atraktivni.

Uživajte u all inclusive usluzi i najboljim hotelima, pogledajte našu celokupnu ponudu za letovanje u Turskoj


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Sherwood Exclusive Lara

Turska/Antalija/Lara

Ultra all inclusive

Titanic Beach Lara

Turska/Antalija/Lara

Ultra all inclusive

Aska Lara Resort & Spa

Turska/Antalija/Lara

Ultra all inclusive

Lara-Barut Lara Collection
19% Popust

Barut Lara Collection

Turska/Antalija/Lara

Ultra all inclusive