Terme Olimia • odmor i opuštanje u raju Wellnessa

Zamislite odmor i opuštanje u najlepšem Wellness & Spa kompleksu na Balkanu. Terme Olimia, smeštene na idiličnoj obali reke Sutla, nude savršeno mesto za ispunjenje vaših skrivenih želja i povratak elana.

U srcu Termi Olimia nalaze se renomirani wellness i spa centri, uključujući Hotel Breza i Hotel Sotelia, oba sa 4 zvezdice. Ovi centri pružaju nezaboravno iskustvo opuštanja zahvaljujući svojoj vrhunskoj usluzi, savremenoj arhitekturi i mnoštvu luksuznih detalja.

Wellness Orhidelia, najprestižniji deo kompleksa, priznat je kao najbolji wellness centar u Sloveniji. Sa modernim pristupom zdravlju i dobrobiti, Termalija i Spa Armonia nude raznolike programe relaksacije, uključujući termalne bazene, saune, tretmane lica i tela te specijalizovane spa rituale.

Zašto odabrati Terme Olimia?

Netaknuta priroda, lekovita termalna voda i ekološki zaštićena okolina čine Terme Olimia idealnim mestom za sve koji traže mir i opuštanje. Ljubazno osoblje i inspirativna arhitektura dodatno doprinose iskustvu koje će vas osvojiti na prvi pogled.

Bilo da se opuštate u luksuznim spa centrima, istražujete netaknutu prirodu ili uživate u gastronomskim specijalitetima lokalne kuhinje, Terme Olimia nude za svakog po nešto. Doživite odmor koji premašuje očekivanja - odmor koji revitalizuje i telo i duh.

Otkrijte zašto su Terme Olimia pravi izbor za vaš sledeći wellness odmor.