Bugarska zimovanje 2023 • First minute!

Zima u Bugarskoj je usmerena ka ski centrima Bansko i Borovec, koji su ujedno i dva najpoznatija i najveća skijališta u Bugarskoj. U ponudi takođe imamo i ski centar Pamporovo.

Pored ova tri, u Bugarskoj ima oko 12 ski centara, koji svake godine privlače sve veći broj stranih turista na relativno jeftin zimski odmor.

Spoj prirodnih lepota i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, svrstavaju Bugarsku među najbolje skijaške centre u istočnoj Evropi.

Zimovanje i skijanje u Bugarskoj

Zbog četinarskih šuma, vazduh je čist i bogat kiseonikom. Jedinstvena planinska klima, sa mnogo sunca danju, hladnim noćima, čistim vazduhom, doprinosi da ski centari budu idealno mesto za odmor i bavljenje sportom. Bugraska raspolaže svime što je neophodno za skijanje: obiljem dugih, različitih staza, ski-garderobama snabdevenim modernom opremom, ski školama i dečjim vrtićima.

Verujemo da će se među našom bogatom zimskom ponudom pronaći aranžmani i ski paketi koji će vam biti interensatni, da ćete iskoristiti pogodnosti udobnog smeštaja i da ćete i ove zime putovati sa nama u neki od ski centara u Bugarskoj i vratiti prepuni lepih utisaka i uspomena.

Smeštaj Bansko, Borovec i Pamporovo

U ponudi imamo vrlo povoljan i kvalitetan hotelski i apartmanski smeštaj za zimovanje u ski centrima Bugarske!


Ski centar Bansko

Spoj lepote nacionalnog parka "Pirin" i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim hotelima i savremenim sistemom staza, ski liftova, pretvaraju Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

SKI PASS BUGARSKA

PONUDA SKI USLUGA VAŽI ISKLJUČIVO ZA KUPOVINU SKI USLUGA U AGENCIJI FILIP TRAVEL.

Ski centar Borovec

Ski centar Borovec spada u jedan od najpoznatijih i najprestižnijih skijaških centara u istočnoj Evropi. Prema ski centru Borovec je usmeren veći broj skijaša koji se upute na skijanje u Bugarsku.

ski centar Pamporovo

Pamporovo je popularno skijalište u Oblasti Smoljan u južnoj Bugarskoj, jedno od najpoznatijih u jugoistočnoj Europi. Pamporovo turisti pre svega posećuju tokom zime zbog skijanja i snowboardinga.

autobuski prevoz do ski centara

I ove zimske sezone smo vam obezbedili autobuski prevoz do vaših omiljenih skijališta u Bugarskoj. Polasci su iz Beograda i Niša.

telplava.png
Pozovite nas

Uslovi ulaska na destinacije

Uslovi ulaska na destinacije

Pogledajte detaljno akutelne uslove ulaska državljana Republike Srbije u druge zemlje.

Detaljnije