World Hotels

Zakintos - Leto 2016

Gledajuci razne sadržaje o grčkim ostrvima, kadar koji ste sigurno zapamtili je čuvena uvala Navajo, najveći adut ostrva Zakintos. Sigurno sebe vidite baš na tom mestu!

Glavni grad i najvažnija luku na ostrvu (oko 10 000 stanovnika) na čiju arhitekturu su venecijanci imali značajan uticaj se nalazi na istočnom delu ostrva. Nažalost teška urušavanja je pretrpeo tokom zemljotresa 1953. godine. Novoizgrađeni deo grada je podignut na ruševinama kako bi se što više sačuvao i obnovio njegov autentični izgled. 

Najpopularnije jonsko ostrvo mesto je na kojem će sva vaša čula uživati tokom odmora. Naspram mora egzotično tirkizne boje nalazi se stenovita obala sa bujnom vegetacijom pa je doživljaj prirode neverovatan. Najfrekventnije je ostrvo kada su mladi u pitanju, a nadaleko poznato mesto Laganas centar je danonoćne zabave i provoda. Tokom odmora na Zakintosu obavezno posetite Plave pećine, uvalu Navajo gde vas očekuje sjajno kupanje i opuštanje, ali i plažu Gerakas gde možete videti retku zaštićenu vrstu kornjača Caretta Caretta.

Nadamo se da će vam leto 2016. godine na Zakintosu, biti upravo onakvo letovanje i odmor kakav ste sanjali. 


najprodavaniji hoteli i apartmani Pogledaj sve hotele