Terme Dolenjske Toplice, Terme Šmarješke Toplice, Terme Otočec.

Terme Krka - najpoznatiji i termalni izvori sa najdužom tradicijom u Sloveniji pripadaju upravo ovim termama. Zima je tu, zato su se u Termama Krka pobrinuli da u hladnijim danima možete ugrejati svoje telo. Recept za zdravo telo je ugodna termalna voda i lekovite saune, a tu su još i bogata gastronomska ponuda iz lokalno proizvedenih namirnica, te prekrasna zimska okolina, koja napaja telo i dušu.
Wellness i Spa u Termama Krka karakterišu bazeni napunjeni termalnom ili morskom vodom, prijatne kupke, opuštajuće saune, masaže po vašoj meri, nega i estetski zahvati. Terme Krka imaju tri centra za relaksaciju gde vas čeka sve što je potrebno za opuštanje tela i duše. Terme Krka su prvi u Sloveniji udružili wellness i savremena saznanja klasične medicine i razvili medicowellness centre sa bogatim programima za kvalitetniji život. U ovom brzom načinu života morate imati vremena i za sebe, zato su Terme Krka idealna prilika da se opustite i uživate… Terme Krka imaju bogatu tradiciju lečenja, a njihov osnovni cilj je medicinska rehabilitacija. Terme Krka poseduju visoko razvijenu zdravstvenu ponudu za rehabilitaciju posle: povreda i bolesti lokomotornog sistema, posle neuroloških bolesti i povreda, bolesti srca i krvnih sudova te bolesti organa za disanje. Razvijaju mnoge programe koji su korak na putu prema zdravlju, boljem opštem stanju, opuštenosti i lepom izgledu. 
Prekrasna Dolenjska ili Primorska pokrajina sa mnogim pešačkim i biciklističkim putevima i interesantnim izletničkim tačkama poziva vas na zdrav boravak. Terme Krka su pripremili odlične predloge za aktivan odmor u hotelima i u zagrljaju prirode. Primereno za rekreativne sportiste i za profesionalce, za individualne ili grupne vežbe i bazene sa termalnom ili morskom vodom... 
Dolenjske toplice
Dolenjske Toplice pored blagotvornih prirodnih izvora koji se nalaze u srcu slikovite prirode, zelenih gustih šuma i nepreglednih livada i proplanaka – imaju dugogodišnje iskustvo u delatnosti lečilišta, banjskog turizma, wellness ponude... Pogledajte detaljan wellnes i spa program u Dolenjskeim toplicama.
Šmarješke toplice
Terme Šmarješke Toplice su savremeno slovenačko termalno lečilište, poznato po vrhunskim uslugama lečenja i odabranoj ponudi najsavremenijih usluga medico wellnessa. U Termama Šmarješke Toplice i njihovoj okolini je obilje mogućnosti za sportske i rekreativne delatnosti. Ne propustite promo ponude u wellness i spa centrima Šmarjeških toplica.
Otočec
Ukoliko žeite wellness i spa ugođaj, na Otočcu vam to neće nedostajati, jer je hotel Šport obogaćen novim bazenom sa termalnom vodom, dve saune i prijatnim mestom za odmor. Pogledajte promo ponude za wellness i spa tretmane u Termama Otočec koje traju tokom cele godine!