World Hotels

Sivota APARTMANI » Grčka letovanje FIRST MINUTE popusti!

Sivota letovanje 2017.

Sivota je živopisno letovalište na Jonskom moru, 24 km od Ingumenice i 30 km od Parge u oblasti Tesprotije. Letovanje u mestu Sivota preporučujemo jer je u ovom delu Tesprotije poznatije pod imenom grčki Karibi. Letovanje u Sivoti odlikuje i netaknuta zelena priroda, veliki broj uvala kao i tirkizno prozirna voda po kojoj je poznata. Na Sivoti avanturisti mogu da uživaju u vodenim sportovima, dok oni malo manje hrabri mogu da se prepuste čarima obližnjeg akvaparka. 


Za vaš odmor, obezbedili smo povoljan apartmanski smeštaj za letovanje na Sivoti, ponudu pogledajte OVDE.


Jedna od poznatijih plaža je Bela vraka, a nalazi se nadomak Sivote. Plaža nije organizovana, pa turisti moraju sami da se snalaze za hranu i piže koje že na njoj konzumirati u toku dana. Ipak, najinteresantnija je činjenica da se do ove plaže stiže morem, ali ne brodom, vež pešice! Uzana staza od belog peska povezuje kopno s ovom predivnom plažom, a dubina mora u ovom pojasu ne prelazi visinu kolena.
U centru mesta Sivota se nalazi veliki broj autentičnih taverni, kafiža i restorana. Luka za male brodove i jahte uz šetalište pruža turistima sve što im je potrebno za prijatan odmor. Poznate plaže su Mega i Mikro Amos, Pisina i Mega Dafni koje pored kupanja u čistoj vodi i sunčanja, pružaju privatnost i svojevrstan pogled na 4 ostrva. Velika prednost Sivote je upravo lokacija i srdačnost njenih meštana.


telplava.png
Pozovite nas

najprodavaniji hoteli i apartmani Pogledaj sve hotele

Sivota-Vila Loutsis
15% Popust

Vila Loutsis

Grčka/Sivota

Najam

FIRST MINUTE do 29.1;
Sivota-Vila Kika
15% Popust

Vila Kika

Grčka/Sivota

Najam

PET FRIENDLY
Sivota-Vila Armoniades
15% Popust

Vila Armoniades

Grčka/Sivota

Najam

FIRST MINUTE do 29.1;
Sivota-Vila Magnolia
15% Popust

Vila Magnolia

Grčka/Sivota

Najam

FIRST MINUTE do 29.1;