Sivota leto » Apartmani i hoteli

Sivota je živopisno letovalište na Jonskom moru, 24 km od Ingumenice i 30 km od Parge u oblasti Tesprotije. Letovanje u mestu Sivota preporučujemo jer je u ovom delu Tesprotije poznatije pod imenom grčki Karibi. Letovanje u Sivoti odlikuje i netaknuta zelena priroda, veliki broj uvala kao i tirkizno prozirna voda po kojoj je poznata. Na Sivoti avanturisti mogu da uživaju u vodenim sportovima, dok oni malo manje hrabri mogu da se prepuste čarima obližnjeg akvaparka.

Za vaš odmor, obezbedili smo povoljan apartmanski smeštaj za letovanje na Sivoti!

Sivota letovanje

Jedna od poznatijih plaža je Bela vraka, a nalazi se nadomak Sivote. Plaža nije organizovana, pa turisti moraju sami da se snalaze za hranu i piće koje žele na njoj konzumirati u toku dana. Ipak, najinteresantnija je činjenica da se do ove plaže stiže morem, ali ne brodom, već pešice! Uzana staza od belog peska povezuje kopno s ovom predivnom plažom, a dubina mora u ovom pojasu ne prelazi visinu kolena.

U centru mesta Sivota se nalazi veliki broj autentičnih taverni, kafića i restorana. Luka za male brodove i jahte uz šetalište pruža turistima sve što im je potrebno za prijatan odmor. Poznate plaže su Mega i Mikro Amos, Pisina i Mega Dafni koje pored kupanja u čistoj vodi i sunčanja, pružaju privatnost i svojevrstan pogled na 4 ostrva. Velika prednost Sivote je upravo lokacija i srdačnost njenih meštana.

Pogledajte našu celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj, kao i kvalitetan, a povoljan apartmanski smeštaj.


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Mega Ammos

Grčka/Epir/Sivota

Noćenje sa doručkom

Oriana Hotel

Grčka/Epir/Sivota

Najam

ADULTS ONLY

Sivota Diamond Spa Resort

Grčka/Epir/Sivota

Noćenje sa doručkom

Sivota

Grčka/Epir/Sivota

Noćenje sa doručkom