Perdika » Grčka leto

Perdika očarava svoje posetioce sa svojim jedinstevnim šarmom. Perdika je malo ribarsko selo koje se nalazi u maloj uvali. U Perdiki su karakteristične tradicionalne ribne taverne, ali i moderni kafići i barovi koji se nalaze iznad male luke i to je ono što posetioce mami u ovo prelepo selo. Lokalni meštani tvrde da je Perdika najbolje mesto za uživanje u ribljim specijalitetima.

Perdika - letovanje

Perdika je omiljena destinacija jahti koje su u ovom mestu veoma česte. Ovo mesto je posebno živahno vikendima kada mesto vrvi od vikend turista.

Uprkos svojoj maloj veličini, Perdika može da ponudi mnogo toga i osmehom da upotpuni proveden dan u ovom mestu. Preporučujemo uživanje u tradicionalnom ručku, kafi ili vinu u lokalnim kafićima. Uživajte u mirnom ambijentu i prelepim zalascima sunca koje možete posmatrati sa terasa.

U Perdiki možete naći malu plažu sa ležaljkama, a pored crkve Agios Sozon, na kraju grada, moći ćete da se sunčate na stenama. U blizini se nalazi organizovana plaža Sarpa, Aiginitissa kao i plaža na ostrvu Moni. 

Pogledajte našu celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj, kao i kvalitetan, a povoljan apartmanski smeštaj.

telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele