Ofrynio Beach 2019 » apartmanski smeštaj

Ofrinio Beach se nalazi u blizini Asprovalte (na udaljenosti svega 26km), oko 100km istočno od Soluna. Ofrinio Beach je malo mesto, sa nešto više od 1000 stanovnika koji se uglavnom bave turizmom, poljoprivredom i ribolovom. Ovo mesto je poznato po uzgajanju badema, maslina, grožđa, ali i po rakiji "tsipouro".

Ofrinio Beach - letovanje

Letovanje na Ofrinio Beach-u ponudiće vam kristalno plavo more i široku dugu plažu prekrivenu belim peskom i šljunkom. Ono što ne treba da propustite u Ofriniju je Trg Svetog Đrođa, omiljeno mesto meštana za druženje sa prijateljima. Kristalno plavo more i široka duga plaža prekrivena belim peskom i šljunkom, odlike su plaže Ofrynio gde možete uživati u kupanju ili u ispijanju kafe ispod suncobrana. Za ručak ili večernji izlazak izaberite neki od ribljih restorana ili tradicionalnih grčkih taverni, uz obavezan cipuro ili uzo kao aperitiv.  A kada ste već tu, kupite lokalne proizvode, cipuro, masline i bademe, po kojima je ovo mesto poznato.

Prodavnice, supermarketi kao i raznovrsna ponuda smeštaja u hotelima i apartmanima, učiniće Vaše letovanje još potpunijim i omogućiti da ovde pronađete sve sto želite za Vaš idealan odmor.Ukoliko želite destinaciju koja je dovoljno blizu, a još uvek nije previse poznata među domaćim turistima - Ofrinio Beach je pravi izbor za vas. 

Pogledajte našu celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj, kao i kvalitetan, a povoljan apartmanski smeštaj. 

telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele