Dvorci Bavarske putovanje 2017.

Jedno od najtraženijih putovanja prethodnih godina - Dvorci Bavarske.

Putovanje u Bavarsku obuhvata obilaske dvoraca kralja Ludviga II. Dvorci Bavarske su poznati po svojoj bajkovitoj arhitekturi koja je inspirisala i samog Volta Diznija... Vodimo vas u DVORCE BAVARSKE, uz posetu Minhenu, Salzburgu i Augzburgu. 

Impozantan broj dvoraca je izgrađen tokom prethodnih hiljadu godina u najjužnijoj nemačkoj pokrajini - Bavarska.
Jedna od najpoznatijih turističkih atrakcija Nemačke je "Romantična ulica koja je nastala 1950. godine kako bi privukla turiste u tek stvorenu Federalnu Republiku Nemačku. Danas, najpoznatiji i najposećeniji dvorci u "Romantičnoj ulici" su oni koji je izgradio kralj Ludvig II: Nojšvanštajn, Linderhof, Herenkimze. Putovanje Dvorci Bavarske omogući će vam da doživite dvorce čija izgradnja je tadašnju Bavarsku dovela do bankrota, a sve po neverovatnoj želji Ludviga II da sagradi dvorce iz svojih snova.

Ludvigu II možemo zahvaliti za to što danas možemo makar na krato uživati u luksuzu koji je zahvaljujući njegovom ekscentrizmu ostao iza njegove vladavine. Stari srednjovekovni gradovi, lepi pejsaži i dvorci, već godinama golicaju maštu milionima turista... Preko bavarske prestonice Minhena pa sve do magičnih predela Bavarskih Alpa i začuđujućih dvoraca... Putovanje u Nemacku - Dvorci Bavarske neće nikoga ostaviti ravnodušnim...

Obilazak Bavarske za Uskrs i Prvi maj.
Prolećno putovanje u Nemačku će vam najbolje dočarati lepote bavarskih dvoraca. U šestodnevnom aranžmanu, omogućili smo vam posetu: MINHEN – palata RESIDENZ – dvorac LINDERHOF – dvorac NOJŠVANŠTAJN – AUGSBURG – dvorac HERENKIMZE – SALCBURG. Detaljan plan i program puta možete pogledati OVDE.

Dvorci Bavarske •LAST MINUTE•

• POSLEDNJA MESTA • prvomajsko putovanje u Nemačku će vam najbolje dočarati lepote bavarskih dvoraca. Dva noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu kategorije dve plus zvezdice u Minhenu

telplava.png
Pozovite nas