Terme Ptuj • Wellness i Spa

Nekada jedan od najvećih gradova u rimskim provincijama, Ptuj danas stoji kao simbol rafiniranog odmora i hedonizma. Ovaj najstariji grad u Sloveniji, poznat po svojoj bogatoj istoriji i kulturnom nasleđu, danas predstavlja pravu oazu za sve one željne opuštanja i luksuza u stilu drevnih rimskih imperatora.

Wellness i Spa uživanje u Termama Ptuj

Terme Ptuj vas mame da doživite jedinstveno wellness iskustvo koje kombinuje antičku raskoš sa savremenim udobnostima. Uživajte u ekskluzivnim tretmanima obnavljanja i opuštanja u wellness i spa centrima.

Ptuj se diči očuvanim srednjovekovnim jezgrom koje zrači istorijom na svakom koraku. Razgledanje ovog idiličnog grada nudi uvid u njegovu bogatu prošlost, od rimskih dana kada je bio centar hedonizma, do srednjovekovne arhitekture koja dominira gradskim pejzažom.

Aktivnosti i Opuštanje

Osim termalnih kupki, Ptuj nudi raznovrsne aktivnosti poput golf terena, teniskih terena i biciklističkih staza koje se protežu kroz slikovite pejzaže. Idilično jezero Ptuj pruža dodatne mogućnosti za rekreaciju i opuštanje u prirodi.

Ptuj je takođe poznat po svojim vinima i izvanrednoj lokalnoj kuhinji. Posetite lokalne vinarije i uživajte u degustacijama vrhunskih sorti vina koje odražavaju bogatstvo i plodnost slovenske zemlje.

Sve ovo čini Terme Ptuj idealnim mestom za one koji traže odmor sa stilom, gde istorija i moderni luksuz idu ruku pod ruku. Doživite autentičnu atmosferu i prefinjenost Ptuja, gde svaki trenutak postaje deo vaše lične istorije.