Nea Vrasna apartmani 2020 • letovanje Grčka

Nea Vrasna je udaljena 80 km od Soluna, nalazi se između Stavrosa i Asprovalte, udaljena je od Asprovalte 2 km sa kojom je povezana šetalištem uz more. Nea Vrasna je idealno mesto za odmor. Letovanje u Nea Vrasni omogući će vam da uživate u predivnim, dugim peščanim  plažama, u kristalno čistom moru, uredenom šetalištu...
More u Nea Vrasni je normalne dubine, izuzetno čisto i bistro, zbog čega je ova plaža nosilac Plave zastavice. Plaža je takođe veoma uređena i organizovana, duž plaže se nalaze tuševi i kabine za presvlačenje, kao i kafići koji imaju svoje ležaljke i suncobrane i uz naručeno piće mogu besplatno da se koriste.

Nea Vrasna - letovanje

Ukoliko se opredelite za letovanje u Nea Vrasnoj, budite sigurni da je plaža dobra za sportove na pesku, pa se ovde mogu naći i mreže za odbojku. U zaleđu plaže se nalazi dugo šetalište i božanstveni park sa dečijim igralištem, prelepim mediteranskim rastinjem, klupicama za odmor i fontanom. Letovanje u Nea Vrasni  karakterišu i brojne taverne, riblji restorani, prodavnice, marketi, pekare, butici, povoljni hotelski i apartmanski smešaj, kao i prelepa crkva Svetog Đorđa.

Letovanje u Nea Vrasnoj zadovoljiće sve ukuse i potrebe svih kategorija putnika. Letovanje u Nea Vrasni je dobra i za porodice sa decom i za one koji vole mirniji odmor, jer je prostrana i na njoj nikada nije prevelika gužva, posebno u delovima koji nisu kod barova i u samom centru mesta.  Letovanje u Nea Vrasnoj preporučujemo jer je mesto idealno i za ljubitelje sportova na pesku, dugih šetnji, a ovde i kamperi mogu na nađu zgodno mesto za svoje šatore. Veoma je lako dostupna, teren je ravan, u blizini plaže u samom mestu se nalazi besplatni parking.  

Pogledajte našu celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj, kao i kvalitetan, a povoljan apartmanski smeštaj.

telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Nea Vrasna-Vila Lili
14% Popust

Vila Lili

Grčka/Strimonikos/Nea Vrasna

Najam

Nea Vrasna-Vila Big Dino's Galini
14% Popust

Vila Big Dino's Galini

Grčka/Strimonikos/Nea Vrasna

Najam

Nea Vrasna-Vila Efi Nea Vrasna
14% Popust

Vila Efi Nea Vrasna

Grčka/Strimonikos/Nea Vrasna

Najam