uslovi ulaska na mauricijus

uslovi ulaska na mauricijus

Za putovanje na Mauricijus je neophodna vakcinacija bilo kojom raspoloživom vakcinom, kao i negativan PCR test.

Detaljnije

Mauricijus • Indijski okean • Daleka putovanja

Mauricijus je malo ostrvo koje je uspelo da postane jedna od najrazvijenijih svetskih turističkih destinacija, koja iz godine u godinu privlači sve veći broj turista, ljubitelja prirode, ronilaca, odnosno ljudi željnih odmora. Mauricijus ima oko 1,2 miliona stanovnika od kojih je više od polovina hindusa, muslimana, kreola i Kineza, dok evropljana ima manje od 2%. Engleski i francuski jezik podjednako su zastupljeni, dok stanovništvo govori pretežno kreolskim jezikom. Mauricijus je pravi tropski raj, međutim Mauricijus je mnogo više od samih plaža i luksuznih hotela. Svaki
deo Mauricijusa je prelep ali posebno je neodoljiva njegova prirodna lepota. Nacionalni park Le Domaine de L’ Etoile nedavno je uređen i otvoren za javnost, a u njemu posetioci mogu uživati u endemskim vrstama različitog drveća, u palmama i plantažama kafe i vanile sa pogledom na jelene i raznovrsne ptice. Prirodna atrakcija je Chamarel uz koji se nalazi zemlja sedam boja, kako nazivaju ovaj prirodni fenomen peščanog tla i neobičnih boja.

Mauricijus nudi raznu paletu atrakcija vezanih za kulturu, običaje, istoriju i prirodne lepote. Crne bazaltne stene na belim plažama predstavljaju podsetnik da je ostrvo vulkanskog porekla.

VIZA – uz biometrijske pasoše Republike Srbije viza se dobija na 60 dana po dolasku u Mauricijus.

U ponudi imamo većinu hotela na Mauricijusu i svakako, ukoliko želite, možemo Vam poslati i dodatnu ponudu u skladu sa Vašim zahtevom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:
 ● avio prevoz na relaciji Beograd – Mauricijus - Beograd v.v.
● aerodromske takse– podložne promenama
● transferi aerodrom – hotel – aerodrom
● 8 noćenje u dvokrevetnoj sobi hotela sa uslugom ishrane
● boravišna taksa
● troškovi organizacije i realizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
● fakultativni izleti i individualni troškovi putnika
● obavezno međunarodno zdravsteveno osiguranje


telplava.png
Pozovite nas