Krvavec • zimovanje i skijanje u Sloveniji •

Skijalište Krvavec sa najlepšim pogledom se nalazi u opštini Cerklje na Gorenjskem, udaljeno 25 km od Ljubljane, 35 km od Bleda i 17 km od Kranja. Krvavec ima 30 km uređenih staza, na nadmorskoj visini od 1.450 m do 1.971 m, koje nude savršene uslove za skijanje na prirodnom i veštačkom snegu. Zbog pogodne lokacije skijaška sezona počinje već krajem novembra i traje više od 150 dana, negde do prvih dana meseca maja.

Krvavec Slovenija • Skijanje

Skijaške staze su različite zahtevnosti, te su idealne za rekreativne i iskusne, tj. profesionalne skijaše, kao i za skijaše početnike. Bogata dodatna ponuda uključuje školu skijanja, iznajmljivanje i servis skijaške opreme, poligon za trke i poligone za trening, kao i dečije igralište koje privlači skijaše početnike. Velika atrakcija na skijalištu Krvavec je i Eskimsko selo. Ugodna atmosfera, uz dobru domaću hranu i piće, nudi raznoliku skijašku zabavu zbog koje ćete se uvek vraćati na Krvavec.
Dodatna zimska ponuda


Škola skijanja (alpsko skijanje, carving, telemark, snowboarding), iznajmljivanje i servis skijaške opreme, snežni park, poligon za početnike, dečija staza, poligon za takmičenja, staza sa elektronskim merenjem vremena, staza sa neugaženim snegom, noćno sankanje, snowbiking, restorani, besplatni parking.
www.rtc-krvavec.si

Nadmorska visina: 1450-1971 m
Skijalište Krvavec: 30 km staza
Putni pravac: Beograd - Zagreb - Ljubljana - Kranj - Cerklje Na Gorenjskem - Krvavec
Udaljenost: cca 560 km


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele