Kefalonija » Letovanje Grčka 2017 »

Kefalonija – Grčka leto 2017

Kefalonija (smeštaj Kefalonija leto 2017) je najveće ostrvo u Jonskom moru. Nalazi se između Lefkade i Zakintosa, a zahvaljujući velikom broju luksuznih vila i hotela, Kefalonija je jedna od elitnijih letnjih destinacija u Grčkoj. Zaliv koji duboko zalazi u kopno, deli ostrvo na dva dela- istočni, sa prelepim peskovitim plažama i rtovima i zapadni, brdovitiji, sa obalom koja se strmo spušta u more. Za letovanje na Kefaloniji ( ponuda Kefalonija leto 2017) odlučuje se veliki broj turista širom sveta. Letovanje 2017 na Kefaloniji, biće posebno ne samo zbog čarobnih plaža već i zbog divnih predela koje možete videti istražujući ovo ostrvo. Takođe, Kefalonija je trajektnim linijama dobro povezana sa Lefkadom i Zakintosom, pa ko želi još raznovrsniji odmor na Jonskom moru, ima mogućnost da provede neko vreme i na okolnim ostrvima.

Kefalonija se diči obalom koja je duga više od 200 kilometara. Neke od najlepših plaža Evrope nalaze se upravo na ovom ostrvu.
Može se reći da je Mirtos plaža zaštitni znak Kefalonije i uvrštena je u deset najlepših u Evropi.
Antisami , joše je nazivaju i „rajska plaža“, prepoznatljiva je po tirkiznom moru, belom pesku i obiljem zelenila.
Ksi plaža nalazi se južno od mesta Fiskardo, u okviru poluostrva Paliki. Ovde vas očekuje pesak zlatno-narandžaste boje i široki pojas plitke vode. Pesak je bogat glinom za koju se veruje da ima blagotvorno dejstvo za vašu kožu.

Za leto 2017 spremili smo široku lepezu  kvalitetnog smeštaja na Kefaloniji. U nastavku možete pogledati celokupnu ponudu Kefalonija leto 2017.

Pogledajte i našu celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj 2017. kao i najpovoljniji apartmanski smeštaj.


telplava.png
Pozovite nas

najprodavaniji hoteli i apartmani Pogledaj sve hotele

Athina

Grčka/Kefalonija

Noćenje sa doručkom

Captain's House

Grčka/Kefalonija/Skala

Noćenje sa doručkom

Cephalonia Palace

Grčka/Kefalonija/Xi , Lixouri

Noćenje sa doručkom

Mouikis Hotel

Grčka/Kefalonija/Argostoli

Noćenje sa doručkom