Kefalonija » Letovanje Grčka 2018 »

Kefalonija (smeštaj Kefalonija leto 2018) je najveće ostrvo u Jonskom moru. Nalazi se između Lefkade i Zakintosa, a zahvaljujući velikom broju luksuznih vila i hotela, Kefalonija je jedna od elitnijih letnjih destinacija u Grčkoj. Zaliv koji duboko zalazi u kopno, deli ostrvo na dva dela- istočni, sa prelepim peskovitim plažama i rtovima i zapadni, brdovitiji, sa obalom koja se strmo spušta u more. Za letovanje na Kefaloniji odlučuje se veliki broj turista širom sveta. Letovanje 2018 na Kefaloniji, biće posebno ne samo zbog čarobnih plaža već i zbog divnih predela koje možete videti istražujući ovo ostrvo. Takođe, Kefalonija je trajektnim linijama dobro povezana sa Lefkadom i Zakintosom, pa ko želi još raznovrsniji odmor na Jonskom moru, ima mogućnost da provede neko vreme i na okolnim ostrvima.

Kefalonija – Grčka leto 2018 

Kefalonija se diči obalom koja je duga više od 200 kilometara. Neke od najlepših plaža Evrope nalaze se upravo na ovom ostrvu.
Može se reći da je Mirtos plaža zaštitni znak Kefalonije i uvrštena je u deset najlepših u Evropi.
Antisami , joše je nazivaju i „rajska plaža“, prepoznatljiva je po tirkiznom moru, belom pesku i obiljem zelenila.
Ksi plaža nalazi se južno od mesta Fiskardo, u okviru poluostrva Paliki. Ovde vas očekuje pesak zlatno-narandžaste boje i široki pojas plitke vode. Pesak je bogat glinom za koju se veruje da ima blagotvorno dejstvo za vašu kožu.

Za leto 2018 spremili smo široku lepezu  kvalitetnog smeštaja na Kefaloniji. U nastavku možete pogledati celokupnu ponudu Kefalonija leto 2018.

Pogledajte i našu celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj 2018. kao i najpovoljniji apartmanski smeštaj.


telplava.png
Pozovite nas

najprodavaniji hoteli i apartmani Pogledaj sve hotele