Kefalonija 2024 • FIRST MINUTE

Impozantna priroda pred kojom posmatrač ostaje nem, egzotične plaže podno litica ili nepregledne plaže sitnog belog peska, ukratko, za svakoga po nešto. Nijedno drugo ostrvo u Grčkoj nije toliko ostalo svoje, kao Kefalonija.

KEFALONIJA APARTMANI • SOPSTVENI PREVOZ

Apartmani se nalaze veoma blizu glavnog grada Argostoli, u mirnom okruženju. Predivan kompleks sa bazenom gostima daje opuštajuči ugođaj sa pogledom na travnjake, cveće i palme. Brzo i lako kraćom vožnjom kolima dolazi se do najlepših plaža ostrva Makris Gialos i Platias Gialos.


Kefalonija • Avionski prevoz!

Najveće ostrvo u Jonskom moru, prepoznatljivo kako iz priča našeg najpoznatijeg boema, uvaženog Mome Kapora, tako iz predivnih kadrova iz filma Mandoline kapetana Korelija, Kefalonija je, sasvim sigurno, posebno ostrvo. Da li zbog tako opipljivog uticaja Mlečana i Italije, da li zbog te neverovatne prirode, jedno je definitivno, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Kefalonija apartmani

Za letovanje na Kefaloniji odlučuje se veliki broj turista širom sveta. Letovanje na Kefaloniji biće posebno ne samo zbog čarobnih plaža već i zbog divnih predela koje možete videti istražujući ovo ostrvo. Takođe, Kefalonija je trajektnim linijama dobro povezana sa Lefkadom i Zakintosom, pa ko želi još raznovrsniji odmor na Jonskom moru, ima mogućnost da provede neko vreme i na okolnim ostrvima. Za smeštaj na Kefaloniji imamo u ponudi apartmane i hotele.

Kefalonija plaže

Kefalonija se diči obalom koja je duga više od 200 kilometara. Neke od najlepših plaža Evrope nalaze se upravo na ovom ostrvu.
Može se reći da je Mirtos plaža zaštitni znak Kefalonije i uvrštena je u deset najlepših u Evropi.

Antisami, još je nazivaju i „rajska plaža“, prepoznatljiva je po tirkiznom moru, belom pesku i obiljem zelenila.

Ksi plaža nalazi se južno od mesta Fiskardo, u okviru poluostrva Paliki.

Na letovanju na Kefaloniji vas očekuje i pesak zlatno-narandžaste boje i široki pojas plitke vode. Pesak je bogat glinom za koju se veruje da ima blagotvorno dejstvo za vašu kožu.

Pogledajte našu celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj, kao i kvalitetan, a povoljan apartmanski smeštaj. Ne propustite i paket aranžmane - Grčka autobuski prevoz.

telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Apostolata Island Resort &Spa

Grčka/Kefalonija/Skala

Polupansion

Lassi-Princess Art
7% Popust

Princess Art

Grčka/Kefalonija/Lassi

Noćenje sa doručkom

NOVO

Spiros

Grčka/Kefalonija/Lassi

Najam

BEST BUY

Canale Hotel & Suites

Grčka/Kefalonija/Argostoli

Noćenje sa doručkom

ADULTS ONLY