Golte • Slovenija zimovanje i Skijanje •

Skijalište Golte (skijanje Slovenija 2017), nalazi se na rubu Savinjskih Alpa, 4 km od Mozirja i 31 km od Celja. Smešteno je u srcu planina, na visoravni od 1.250 do 1.573 mnv, sa koje se pruža pogled na Kamniško- Savinjske Alpe. Brojni ljubitelji zimskih sportova smatraju Golte (zimovanje Slovenija 2017) jednim od najlepših slovenačkih skijaških centara.

Golte skijanje

Skoro 13 km staza je prilagođeno svim tipovima skijaša. Široke, pregledne staze su idealne za početnike, a dinamičan teren zadovoljiće očekivanja i najiskusnijih skijaša. Na raspolaganju su i staze za skijaško trčanje. Celokupno skijalište je pokriveno topovima za veštačko osnežavanje, tako da je sneg zagarantovan tokom cele zimske sezone. Raznolikost krajolika predstavlja izazov za bicikliste i nordijske hodače, ljubitelje penjanja i paraglajdinga. Na dva hektara površine sa više od 100 divljih vrsta alpskog bilja nalazi se na najvećoj visini u Evropi - Alpski vrt, jedinstven vrt takve vrste u Sloveniji.

Smeštaj u ski centru Golte.

Pored udobnog smeštaja u hotelu sa 4 zvezdice, Hotel Golte karakterišu i stalne akcije za porodično zimovanje! Pogledajte ponudu smeštaja u skijalištu Golte.

Nadmorska visina: 1250-1573m
Skijalište Golte: 13 km staza.
Putni pravac: Beograd - Zagreb - Krapina - Rogaška Slatina - Celje - autoput  A10 u pravcu Ljubljane izlaz Šentrupert - Mozirje (udaljenost: oko 520 km)
Korisne informacije: www.golte.si


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele