Golte 2020 • Slovenija zimovanje i Skijanje •

Skijalište Golte (skijanje Slovenija 2017), nalazi se na rubu Savinjskih Alpa, 4 km od Mozirja i 31 km od Celja. Smešteno je u srcu planina, na visoravni od 1.250 do 1.573 mnv, sa koje se pruža pogled na Kamniško- Savinjske Alpe. Brojni ljubitelji zimskih sportova smatraju Golte (zimovanje Slovenija 2017) jednim od najlepših slovenačkih skijaških centara.

Golte • skijanje • zimovanje Slovenija 2019

Skoro 13 km staza je prilagođeno svim tipovima skijaša. Široke, pregledne staze su idealne za početnike, a dinamičan teren zadovoljiće očekivanja i najiskusnijih skijaša. Na raspolaganju su i staze za skijaško trčanje. Celokupno skijalište je pokriveno topovima za veštačko osnežavanje, tako da je sneg zagarantovan tokom cele zimske sezone. Raznolikost krajolika predstavlja izazov za bicikliste i nordijske hodače, ljubitelje penjanja i paraglajdinga. Na dva hektara površine sa više od 100 divljih vrsta alpskog bilja nalazi se na najvećoj visini u Evropi - Alpski vrt, jedinstven vrt takve vrste u Sloveniji.

Smeštaj u ski centru Golte.

Pored udobnog smeštaja u hotelu sa 4 zvezdice, Hotel Golte karakterišu i stalne akcije za porodično zimovanje! Pogledajte ponudu smeštaja u skijalištu Golte.

Nadmorska visina: 1250-1573m
Skijalište Golte: 13 km staza.
Putni pravac: Beograd - Zagreb - Krapina - Rogaška Slatina - Celje - autoput  A10 u pravcu Ljubljane izlaz Šentrupert - Mozirje (udaljenost: oko 520 km)
Korisne informacije: www.golte.si


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele