Nea Vrasna - Idilično letovanje

Nea Vrasna, smeštena između Stavrosa i Asprovalte i samo 80 km od Soluna, predstavlja idealno mesto za one koji žele pravi letnji odmor. Povezana šetalištem uz more sa Asprovaltom, Nea Vrasna nudi izvanredne peščane plaže i kristalno čisto more.

Plaže i prirodne lepote

Plaže u Nea Vrasni su poznate po svojoj lepoti i čistoći, što potvrđuje i Plava zastavica koju nosi. Plaža je organizovana sa brojnim tuševima, kabinama za presvlačenje i kafićima koji nude besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana uz naručeno piće. Pored toga, plaža nudi odlične uslove za sportove na pesku poput odbojke.

Kulturne i društvene aktivnosti

Za ljubitelje kulture, Nea Vrasna nudi bogat noćni život, brojne taverne, riblje restorane, prodavnice i butike. Pored toga, u Nea Vrasni se nalazi prelepa crkva Svetog Đorđa, koja predstavlja važno kulturno mesto za lokalno stanovništvo i turiste.

Šta obići u blizini?

  • Arheološki lokaliteti – Nea Vrasna je blizu Stavrosa, gde možete posetiti arheološke lokalitete iz antičkog perioda.
  • Asprovalta – U susednoj Asprovalti možete uživati u šoping centrima i dodatnim zabavnim sadržajima.

Letovanje u Nea Vrasnoj zadovoljiće sve ukuse i potrebe svih kategorija putnika. Letovanje u Nea Vrasni je dobra i za porodice sa decom i za one koji vole mirniji odmor, jer je prostrana i na njoj nikada nije prevelika gužva, posebno u delovima koji nisu kod barova i u samom centru mesta. Letovanje u Grčkoj, u letovalištu Nea Vrasna preporučujemo jer pored apartmanskog smeštaja, ovo mesto je idealno i za ljubitelje sportova na pesku, dugih šetnji, a ovde i kamperi mogu na nađu zgodno mesto za svoje šatore. Veoma je lako dostupna, teren je ravan, u blizini plaže u samom mestu se nalazi besplatni parking.Nea Vrasna apartmani • autobuski prevoz


Nea Vrasna apartmani • sopstveni prevoz