Jahorina • Zimovanje i Skijanje

Jahorina (Bosna i Hercegovina) pripada dinarskom planinskom sistemu, ima nekoliko vrhova od kojih je najviši Ogorjelica sa 1916 mnv. Zimovanje i skijanje na planini Jahorina preporučujemo zato što imate na raspolaganju oko 35 km uređenih staza za alpsko skijanje, povezanih sa dva moderna šestoseda, tri dvoseda, četiri ski lifta te baby liftom, ukupnog kapaciteta preko 13.000 skijaša na sat, savremene ski-škole kao i ski-rental. Zimovanje na Jahorini preporučujemo jer kvalitet i izbor staza zadovoljava kako početnike tako i ljubitelje najtežih staza za skijanje.
Planina Jahorina nudi ugodno alpsko skijanje, skijaško trčanje, sankanje, noćno skijanje, šetnje, noćni provod uz bogate zabavne programe hotela i klubova. Zimska turistička sezona na Jahorini, u zavisnosti od snežnih uslova, počinje oko 15. decembra i traje do 15. aprila.

Smeštaj na Jahorini

Pristupačne cene za zimovanje u odnosu na skijališta u celom regionu, i stalno ulaganje u izgradnju, takođe su veoma značajan faktor koji doprinosi da se veliki broj turista opredeli upravo za ovaj zimski centar. Iskoristite priliku i provedite zimu u udobnom hotelskom smeštaju na Jahorini!

Jahorina je udaljena 28 km od Sarajeva i 12 km od Pala.

www.oc-jahorina.com
Nadmorska visina: 1200-1890
Skijalište Jahorina: 35 km staza
Putni pravac: Beograd - Šabac - Loznica - Mali Zvornik - Zvornik - Han Pijesak - Sokolac - Pale - Jahorina
Udaljenost: oko 320 km


telplava.png
Pozovite nas

Izdvajamo iz ponude Pogledaj sve hotele

Termag

Bosna I Hercegovina/Jahorina

Polupansion

FAMILY

Lavina

Bosna I Hercegovina/Jahorina

Polupansion

FAMILY

Aparthotel Vučko

Bosna I Hercegovina/Jahorina

Polupansion

FAMILY