Kuala Lumpur • Langkawi • Malezija putovanje

Malezija: Područje netaknute prirode, pažljivo čuvanih tradicija, divlje obale i očaravajuće arome i buke bazara Dalekog Istoka. Takodje i zemlja bujnih tropskih šuma, nestvarne divljine, zanimljive istorije, raznolike prirode, darežljive i prijatne klime, zemlja večnog leta...

Turistički centri duž obale od 4.675 kilometara izvor su profita, a elitne turističke odrednice ostrva Penang i Lankawi.

Kuala Lumpur: Glavni grad Malezije, u kom se još uvek prepliću stare palate, hramovi i džamije sa širokim bulevarima, modernim višespratnicama i parkovima. Nezaobilazna stanica na putu ka rajskim plažama nekog od ostrva.

Langkawi: Plaže ovog ostrva spadaju među najlepše na svetu. Sva ova priroda stoji u savršenoj harmoniji sa najluksuznijim i najlepšim hotelima, barovima i modernim pogodnostima koje nalaze pravu meru u kojoj ljudsko biće potpuno može da se prepusti životnom uživanju. Međutim, pored ovog, u Langkawi arhipelagu vas čeka i poseban podvodni raj sa nebrojenim vrstama korala, riba i drugih stanovnika mora, koje možete istražiti.

Posebna atrakcija za turiste je planina Gunung Raya, koja se izdiže 800 m iznad mora i predstavlja stanište drevne ostrvske kulture. Tu su i ture brodovima, koje su obavezne ukoliko se nađete ovde, jer omogućavaju da vidite predele i stvari koje sami možda ne biste uspeli da otkrijete poput skrivenih pećina sa tragovima drevnih ljudi.

Kada govorimo o klimi Malezije, onda treba naglasiti da vlada visoka vlažnost, a temperatura se konstantno kreće oko 35 stepeni Celzijusa, što isparavanja čini još većim.

Ako želite da otputujete na neku drugu destinaciju, za vas smo obezbedili najjeftinije avio karte i hotelski smeštaj.

Pogledajte i ostale ponude za daleka individualna putovanja.

 


telplava.png
Pozovite nas