Filip Travel | Turisticka agencija Beograd | Zimovanje | Docek nove godine | Smestaj | Avio karte| Minibus prevoz

Putovanja 2016/2017

Putovanje ne bira vreme i svaki mesec u godini pravi je trenutak za pojedine prestonice Evrope. Iz godine u godinu beležimo sve veće interesovanje, a uz vaše želje i korisne sugestije svake sezone je sve više i više novih kružnih tura u našoj ponudi. 

Vi koji se opredelite za neku od autobuskih tura – videćete zaista mnogo. Šetaćete trgovima i promenadama velikih gradova. Otkrićete skrivena mesta srednjevekovnih gradskih centara, uživati u panoramskim pogledima sa atraktivnih vidikovaca i ne nećete biti umorni. Bićete ispunjeni i zadovoljni jer ste na jednom putovanju saznali i videli više od očekivanog. A vi koji u komforu i brzini prepoznajete kvalitet i koji volite da svu svoju pažnju usmerite na jedan grad – da budete deo njegove priče, njegovog okruženja i svakodnevice – izabraćete neko od putovanja avionom.

Izbor je veliki – potrudili smo se da za različite grupe putnika imamo najbolju ponudu. Ostaje samo da pregledate naša putovanja i odlučite sa kog mesta ćete zabeležiti fotografiju i  poslati nam pozdrave! 

Docek Nove godine
Novogodišnja putovanja su prilika da doživite nešto drugačije, da upoznate nove kulture, radite neobične stvari koje su deo prazničnih običaja zemlje u koju putujete, da stvorite nova prijateljstva… Novogodišnji duh i praznični ambijent je poseban u svakoj od evropskih prestonica, a vi možete biti deo te magije i Novu godinu možete dočekati na drugačiji i uzbudljiviji način.
Celokupnu ponudu za docek nove 2017. godine mozete pogledati OVDE.

Putovanja proleće 2017.
Otvaramo sezonu putovanja po evropskim metropolama – avionom i autobusom - sa putovanjima za 8. mart - Dan žena i verujemo da naše drage putnice neće imati ništa protiv da ih povedete na putovanje u Rim, Milano, Toskanu, Cinque Terre ili Dvorce Bavarske. Sva putovanja i aranžmane možete detaljnihe pogledati OVDE.

Daleka putovanja.
Sigurni smo da ste makar jednom poželeli da otputujete u neku daleku zemlju poput Tajlanda, Izraela, Indije, Balija, Irana... Pogledajte našu ponudu dalekih destinacija u nastavku i prepustite se osećaju da je baš sada vreme da ostvarite putovanje o kojem ste maštali. Našu ponudu za putovanja na daleke destinacije možete pogledati OVDE.

Zima 2017.
Kao i svake godine, verujemo da će i Zimovanje 2017 biti pravo iskustvo za dobar početak godine. Zimovanje je jedinstvena prilika da otputujete u planinske krajeve i ski centre, gde ćete najhladnije godišnje doba iskoristiti na najaktivniji način.
Odaberite neke od velikog broja aranžmana iz naše ponude i uživajte u zimovanju i skijanju.
Celokupan aranžman pogledajte OVDE.

Wellness & Spa.
Turistička agencija Filip Travel preporučuje Wellness i Spa boravak u Srbiji, Sloveniji, Mađarskoj. Uživajte u najboljim Wellness i Spa centrima u okruženju! Pogledajte i ostale aranžmane OVDE.

JEFTINE AVIO KARTE.
Ukoliko često putujete, poslovno ili idete u kraće posete, na ovoj stranici možete rezervisati POVOLJNO avio karte do svih svetskih desitnacija kao i smeštaj u jednom od 400.000 hotela širom sveta - sve na jednom mestu. Sve akcijske i promotivne ponude vodećih avio kompanija kao što su Air Serbia, Etihad, Turkish Airlines, Qatar Airways, Air France, Lufthansa, Alitalia i drugih, pronaći ćete upravo OVDE.