Hotel Delphin Deluxe *****5

Letovanje / Turska / Alanja | Leto 2015

Hotel Delphin Deluxe
Hotel Delphin Deluxe
Hotel Delphin Deluxe
Hotel Delphin Deluxe
Hotel Delphin Deluxe
Hotel Delphin Deluxe
Hotel Delphin Deluxe
« »
  • Mogućnost smeštaja do dvoje dece u standardnoj sobi

Alanya, tel. + 90 242 527 51 76

www.delphinhotel.com

Lokacija: na peščanoj plaži, 32 km od centra grada Alanja, 80 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima 416 soba i četiri panoramska lifta i već godinama uz hotel Botanik važi za jedan od najboljih hotela na tom delu rivijere. Hotel okružuju palme i veliki vrt, a glavni sadržaji se nalaze između hotela i plaže. 

Hotelski sadržaji: glavni restoran, šest a la carte restorana (otomanski, riblji, italijanski, kineski, suši i meksički), sedam barova, tri otvorena bazena za odrasle, bazen za decu, dva velika tobogana, spa, tursko kupatilo, sauna, đakuzi, masaža, frizer, igraonica, internet, diskoteka, bioskop, prodavnica, šatl bus za Alanju i Side uz rezervaciju. 

Standardne sobe: klima uređaj, SAT TV, telefon, bežični internet, mini bar, sef, kupatilo, fen, balkon. 

Ponuda za najmlađe: tri bazena za decu, luna park, igralište, mini klub (od 4-12 godina), mini disko, dečiji meni, animacija. 

Sportske aktivnosti: odbojka, stoni tenis, bilijar, pikado, tenis (uz rezervaciju), aerobik, fitnes, sportovi na vodi. 

Ishrana: ultra all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera, dečija večera od 19:00-21:30h, branč bife nedeljom od 07:00-14:30h, sveže ceđeni sokovi, milkšejk od 11:00-12:00h, tantuni od 16:00-17:00h, vafli od 16.15-17:30h, sladoled, kolači i peciva na Pool i u Snack baru kao i sobna usluga u periodu od 24:00-06:00h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela). 

Usluge i aktivnosti uz doplatu: flaširana pića, sportovi na vodi na motorni pogon, oprema za tenis, frizer, masaža, spa, đakuzi, telefon, internet, igraonica, servis za pranje rublja, škola ronjenja, prodavnice, sobna usluga od 06:00-24:00h. 

Ležaljke, suncobrani su besplatni a  peškiri za plažu se dobijaju uz depozit.


Prikazana tabela sa cenama hotela predstavlja izvod iz zvaničnog cenovnika za državu/regiju, dok se detaljne informacije u vezi sa načinom i uslovima plaćanja nalaze u navedenom cenovniku (pdf dokument).

Alanja - 7 noćenja

Alanja - 10/11 noćenja

Alanja - 14 noćenja

Prelistajte eKataloge