Grupna putovanja Prolećna putovanja, Evropske metropole ...

Putovanje ne bira vreme i svaki mesec u godini pravi je trenutak za pojedine prestonice Evrope. Ali, proleće je vreme inspiracije, novih ideja, lepog vremena i predivnih kolorita koji će vam se u pamćenju urezati gde god odlučite da provedete lepo vreme. Za prolećna putovanja iz godine u godinu beležimo sve veće interesovanje, a uz vaše želje i korisne sugestije svakog proleća sve je više novih kružnih tura u našoj ponudi.  Otvaramo sezonu putovanja po evropskim metropolama – avionom i autobusom - sa putovanjima za Dan zaljubljenih i Dan državnosti. Kalendarski  - 14. februar je subota, a državni praznik Dan državnosti neradan dan – ponedeljak, pa ukoliko se na vreme isplanirate možete lepo provesti par slobodnih dana. Odmah zatim dolazi nam 8. mart - Dan žena i verujemo da naše drage putnice neće imati ništa protiv da ih povedete na putovanje za Beč, Prag, Rim, Milano, Firencu, Istanbul ili Budimpeštu.

Nova godina, praznično vreme inenađenja, poklona, vatrometa, provoda, opuštanja, druženja… nas to asocira na jedno dobro putovanje. Kraj decembra je svakako period koji većina ljudi sveta koristi za putovanja. Tada svaka metropola, ali i mali romantični gradovi blistaju u svom punom sjaju. Novogodišnja putovanja su prilika da doživite nešto novo, upoznate nove kulture, radite neobične stvari koje su deo prazničnih običaja, upoznate nove ljude – provedete vreme u inostranstvu u društvu dragih ljudi. Na mapama evropskih metropola i zemalja pažljivo smo iscrtali zanimljive rute i verujemo da ćete među njima naći pravu turu za sebe. Novogodišnji duh, praznični ambijent je poseban u svakoj od evropskih prestonica, a vi ćete biti deo novogodišnje magije i  doček Nove godine provesti na drugačiji i uzbudljiviji način.

Jesen je pravo vreme za putovanje po Evropi. Prošle su letnje vrućine, i savršeno je vreme da iskoristite prijatne dane i uživate u prirodi prepunoj boja u nekoj od Evropskih metropola. Dopustite da vas veličanstveni gradovi, sa divnim arithektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši i ove jeseni iznova očaraju.
Možda se na mapi vaših želja nalaze upravo gradovi koji se ove jeseni nalaze na našem planu putovanja.

Katalog aranžmana

Prolećna putovanja Prolećna putovanja broj ponuda: 2

 • Rim

  Rim LAST MINUTE

  339 € 275 € 3.06.2015. (5 dana / 4 noćenja) Avionom

 • Lisabon

  Lisabon GARANTOVAN POLAZAK

  u vreme uličnog festivala svetog Antonija, zaštitnika grada

  339 € 9.06.2015. (5 dana / 4 noćenja) Avionom

Prelistajte eKataloge